Spel: IN IJS

 

Een zinderende theatersolo over verlangen, vaders en de passie van een eenling. Een jonge man vertrekt naar de wildernis. Om te lopen, te klimmen op ijs en te overleven. Hij is vast besloten het lang vol te houden, traint zichzelf, jaagt en geniet van de ruimte. Maar dan doet hij een ijzige ontdekking…

Geïnspireerd door verhalen over koude ontberingen en het boek Into the wild schreef en regisseerde Simone de Jong IN IJS. De voorstelling, een combinatie van vlijmscherpe teksten en sterke muzikale elementen, wordt gespeeld door de net afgestudeerde acteur Michaël Bloos.

Spel: Michaël Bloos
Tekst & regie: Simone de Jong
Muziek: Wim Selles
Foto: Thomas van Schaik
Met dank aan: BuitenkunstStadsfestival Zwolle en Suzy Terror

Gespeeld: Stadsfestival Zwolle 2012, Plein Theater Amsterdam maart 2013

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star