Spel: Het Meisje

Een samenwerking tussen het NationaalToneel en het SpuiTheater in Den Haag. ‘Het Meisje’ is een onderzoeksproject voor ‘Revolutie’ een voorstelling die vanaf september 2015 in productie zal gaan. Ook hier zal Michaël te zien zijn.

Koop hier je kaartjes

Meer over deze producties vind je hier

Over De Werelden van Schalk De Werelden van Schalk is een nieuw universum om te ontdekken en verdwaald in te raken. Vol plekken die in de verste verte niet bestaan, maar waar je toch in zou willen wonen. In de werelden van Schalk vind je verhalen die speciaal voor jou en speciaal met jou zijn gemaakt. Verhalen die ontregelen en ontroeren, en die zich uitstrekken tot ver over de grenzen van het internet: in het theater, in spellen, in boeken, strips, en in wie weet nog waar verder.

%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star