Concept & Spel: How To Manage

“Bloos doet het uitstekend. Hij is een prettige en innemende verteller, maar overtuigt net zozeer in de stand arrogant. Hij voert zijn swingende, opgeschuimde peptalk uit met een onuitstaanbare, maar heerlijke motoriek.” Theaterkrant.***

ze zeggen
de eeuw van de manager is geweest
wat blijft er over van deze man
als zijn nut langzaam wordt uitgegumd
wie is die man die ooit boven alles stond
maar op het punt staat
in een zwart gat te vallen
als niemand hem meer nodig heeft
hoe dan verder

Regisseur Mirjam Koen is samen met theatermaker Michaël Bloos en filosoof Dora Timmers op zoek gegaan naar de uitersten van het fenomeen manager. Zij hebben de clichébeelden grondig afgestoft. Met geluidskunstenaar Eric Magnée als sidekick, neemt Michaël Bloos de toeschouwer op meeslepende wijze mee in de rollercoaster waarin de jonge manager verzeild raakt.

Boeken
Michaël Bloos speelt de voorstelling How to manage op aanvraag bij bedrijven, (non-profit) organisaties en op studiedagen en congressen. Download hier de brochure voor de zakelijke markt.

Daarnaast spelen wij deze voorstelling ook in theaters voor het reguliere theaterpubliek.

Voor meer informatie en boekingen e-mail: Sjoukje Vermeer – zakelijke leiding OT

Credits
idee en regie Mirjam Koen│spel en tekst Michaël Bloos│geluidskunstenaar Eric Magnée│research en adviezen Dora Timmers│foto voorpubliciteit Joost de Haas│grafisch ontwerp  Femke Wieringa│sènefotografie Pepijn Lutgerink│zakelijke leiding en publiciteit Sjoukje Vermeer│met dank aan Koos de Heer, Jeroen Busscher, Marleen Janssen Groesbeek, Jos Verveen, Eva Meijering, Gerrit Timmers

Image may contain: 1 person, standing

 
%d bloggers liken dit:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star